Aries
New Member
|
Post by Aries on Apr 24, 2009 5:35:18 GMT -5
ne Gjakove prej 84 fshatrave asnje nuk quhet Lugjet e verdha?!!! rruga peje gjakove zotrote asht asfalt me dekada so nuk di per cka flet ku ke pa kalldrem me sy ne ate rruge? (perpos pjeseve te vjetra te gjakoves pejes prizrenit qe per t rujt autenticitetin nuk jan ba nderhyrje jan lan ashtu me kalldrem, rrug nacionale me kalldrem ska) pra mos rastesisht ke kan ne ndonje vend tjeter dhe je ngatrru ose te kan transmetu gabimisht info
|
|
|
Post by amerikani on Apr 24, 2009 5:38:18 GMT -5
shqiperia e shqiptarve ,vdekje tradhetarve.
|
|
|
Post by filomen on Apr 24, 2009 5:40:57 GMT -5
jo mo jo nuk po shpik asgje Lugjet e verdha eshte emri i ri per me e ndruar emrin qe kane vene serbet e atij fshati, pastaj une kam qene ne 99 normal me nuk e di si e quajne pastaj ne rrugen peje gjakove ku jane edhe shpiat qe milloshevici beri per malazezet qe jetojn ne shqipri dhe ata pastaj me nuk vajten eshte e bere me kalldrem katrore te vegjel si bulevardi ne tirane une nuk e di se tani eshte shkatruar( do te ishte mekat) dhe eshte bere me asfalt por e mbaj mend me peme nga te dyja ante e rruges
|
|
|
Post by filomen on Apr 24, 2009 5:43:19 GMT -5
harrova te them jo e tere rruga eshte me kalldrem por pjese te saj
|
|
|
Post by worldcit on Apr 24, 2009 17:49:32 GMT -5
|
|
|
Post by ngadhnjyesi on Apr 24, 2009 18:25:43 GMT -5
PS:pse e ke kete urretje ndaj Kosovareve ?!!!! Sepse ju Kosovaret ja qite motrat vellezerve te ketij "Korcarit" ne Kosove. Aries kur i flet Korcarit mos ju drejto me "ju jugoret" sepse nuk futemi te gjithe ne nje thes. 99% e Korcareve as qe nuk mendojne si ky "Korcari" ketu sepse njoh Korcare plot. Korcaret jane nder me patriotet prej Shqiptarve. Bile as minoritaret ne Shqiperi nuk mendojne si ky (te pakten ata qe njof une nga Tirana). Mos te biem pre e ketyre perpjekje per percarje, se Greket e Serbet keshut na e kane futur perhere. Per fat te keq pati Shqiptare si nga Jugu edhe nga Veriu (shumica nga Jugu natyrisht) qe e s**ten indetitein per nje cope buke. Jam i sigurte se edhe ne Kosove ka patur te tilla raste, ndoshta jo aq shume per shkak te luftes. Rendesi ka qe ato felliqesira nuk jane me pjese e kombit dhe biles kjo eshte me mire. E rendesishme per ne eshte qe te fokusemi tek detyra me e madhe qe na paraprin si komb per momentin, forcimi i pavaresise se Kosoves, zhvillimi i ekonomise dhe bashkimi eventual i gjith trojeve Shqiptare qofte edhe ne "zgjedhen" e EU-se. Gjtih t'mirat.
|
|
Aries
New Member
|
Post by Aries on Apr 24, 2009 20:57:29 GMT -5
na fal o SHQIPE sdo e perseris ma gjithashtu edhe tjert nga territori gjeografik i ashtuquajtun Jug hm e di se nga skamja njeri detyrohet me ba edhe gjana t tilla po nuk kisha fjalen jo per ata qe vepruan ne 90-95 ashtu (ku jane trajtu ma keq se kafshet e skan guxu as me bisedu e me mendu shqip),po per ata qe sot s'deshirojne t flasin Shqip se ndihen inferior ju tingellon me embel hellenika me embel ju del nga goja nje gia ,kalispera se nje fjale PERSHENDETJE ne shqip
prape ne Kosove ska pas raste (max jane sa gishterinjet e dores) edhe pse skishe nevoje te ndryshoje emer mbiemer fe e tjera pos t nenshkruje nje cope leter dhe do ishe mbret....
kerkoj ndjese per termin e perdorur,... ne vijim do perdori terma konkret lokacionesh e jo term gjeneral gjithperfshires Mbeq me shnet e gjithe t mirat
|
|
|
Post by teuta1975 on Apr 24, 2009 23:28:53 GMT -5
Tani po fillojne edhe Greket te flasin Shqip?  Une e di qe Shqiptaret flisnin Greqisht! Nje gje nuk kuptoj une....i dashur Korcar, nese je Grek, perse quhesh Korcar dhe perse flet shqip? Te them te drejten, i respektoj Greket e Greqise po keta pseudo-Greket Shqiptare, te hibridizuar, qe nuk e dine as vete se c'fare jane i kam meri...nje pyetje kam une: po te ishte Shqiperia shume mire ekonomikisht dhe Greqia keq, a do thoshe jam Grek? E pra, te thuash jam Shqiptar edhe pse te tere te shikojne me percmim dhe te jesh krenar qe ke nje kombesi, ky eshte Shqiptarizmi...ta duash vendin tend ne kohe te keqe se ne kohe te mire te gjithe e duan. Mirepo nuk varet nga vendi, po nga personi...njerez me dy kombesi qe perdorin njehere njeren e njehere tjetren per interes jane njerezit qe me pak respektohen...andaj zgjidh: o Grek o Shqiptar dhe nese je Grek, ...as mos fol Shqip se na cudite!
|
|
|
Post by ngadhnjyesi on Apr 25, 2009 10:04:17 GMT -5
na fal o SHQIPE sdo e perseris ma gjithashtu edhe tjert nga territori gjeografik i ashtuquajtun Jug hm e di se nga skamja njeri detyrohet me ba edhe gjana t tilla po nuk kisha fjalen jo per ata qe vepruan ne 90-95 ashtu (ku jane trajtu ma keq se kafshet e skan guxu as me bisedu e me mendu shqip),po per ata qe sot s'deshirojne t flasin Shqip se ndihen inferior ju tingellon me embel hellenika me embel ju del nga goja nje gia ,kalispera se nje fjale PERSHENDETJE ne shqip S'ke faj qe mendon keshtu se ka plot Shqiptare qe jane rritur ne Greqi dhe kur vijne ne Shqiperi per vizite flasin Greqisht me njeri-tjetrin packa se Grekun e urrejne. Keta jane njerez qe Greku u ka vrare gjyshin/stergjyshin po aq dine te shkretet se shumica jane fshatare injorante nga Jugu. Ndergjegja kombetare eshte me e theksuar tek klasa e arsimuar e mesme qe s'ka pasur nevoje per buke goje. Sic e thashe edhe me siper ata njerez Shqiperia i ka bere lanet, packa se kam edhe kusherinj ne ate kategori. Eshte njesoj si Shqiptaret ne Serbi e Beograd. Ata duhen harruar. Tani po fillojne edhe Greket te flasin Shqip?  Une e di qe Shqiptaret flisnin Greqisht! Nje gje nuk kuptoj une....i dashur Korcar, nese je Grek, perse quhesh Korcar dhe perse flet shqip? Te them te drejten, i respektoj Greket e Greqise po keta pseudo-Greket Shqiptare, te hibridizuar, qe nuk e dine as vete se c'fare jane i kam meri...nje pyetje kam une: po te ishte Shqiperia shume mire ekonomikisht dhe Greqia keq, a do thoshe jam Grek? E pra, te thuash jam Shqiptar edhe pse te tere te shikojne me percmim dhe te jesh krenar qe ke nje kombesi, ky eshte Shqiptarizmi...ta duash vendin tend ne kohe te keqe se ne kohe te mire te gjithe e duan. Mirepo nuk varet nga vendi, po nga personi...njerez me dy kombesi qe perdorin njehere njeren e njehere tjetren per interes jane njerezit qe me pak respektohen...andaj zgjidh: o Grek o Shqiptar dhe nese je Grek, ...as mos fol Shqip se na cudite! Teuta, ne Shqiperi te gjithe Greket flasin Shqip dhe ata qe jetojne ne zonat jo-minoritare flasin Shqip me mire se sa Greqisht sepse jane shkolluar/rritur ne Shqiperi. Disa prej tyre e konsiderojne veten Shqiptare (sidomos ne Tirane/Durres) ashtu sic Arvanitasit e konsiderojne veten Greke. Dhe biles kam degjuar nga disa prej tyre qe kane shkuar ne Greqi qe as Greket nuk i konsiderojne Greke po Shqiptare (po flas per popullin ketu jo per klasen politike qe ka arsyet e veta). "Korcari" ka arsyet e veta qe sillet ne kete fare menyre ketu po shum prej reagimeve te tij vijne si pasoje e "AntiGreqizimit" te theksuar qe shfaqet ketu dhe ajo e lendon. Me Greket ne s'e besoj se do shkojme ndonjehere mire perderisa te kete lavire si Vasil Bollano qe akoma pretedonjne te cenojne terrirorialiteitn e Shqiperise dhe ne jemi akoma te pafuqishem vis-a-vis Greqise.
|
|
|
Post by teuta1975 on Apr 25, 2009 21:38:03 GMT -5
Nuk e kam fjalen vetem tek gjuha, pasi po te jesh rritur ne nje vend, natyrisht qe do mesosh edhe gjuhen e atij vendi...po me vjen inat me disa qe perdorin nenshtetesine per perfitime vetjake dhe perbuzin vendin ku u rriten dhe prej te cilit, ne fund te fundit u ushqyen. Nuk jam kunder atyre te duan Greqine, po jo te vijne ketu dhe te shajne Shqiperine!! Kur jane kaq te dashuruar me Greqine le te shkojne ne Greqi dhe ta shikojne si do trajtohen: si dreq! Dhe fatkeqsia e tyre me e madhe eshte se qe te duken te mire para Grekerve dhe qe ti pelqejne Grekerve shajne Shqiperine me shpresen se kjo do i beje njerez me te mire...sikur lypin respekt...si lypsare...nuk e kuptojne ditezinjte qe me teper e ulin dinjitetin sesa e ngrene....kaq...
|
|
|
Post by K0rcar on Apr 26, 2009 17:18:17 GMT -5
Ju shkerdhefsha pragun ju moterqirave islamike. Te cfare do lloj race qofshi. Sidomos keta skuraniket e korces. Pftuuuu motershkerdhyerit e mutit.
ti amerikani moter qiri, nuk te beri njeri grek ty, po ti je nga floqi o fshatar qe akoma nuk di te lexosh.
PS keshtu ju pafsha gjith jeten me urrejtje ne shpirt, shpirt liq.
|
|
|
Post by todhrimencuri on Apr 26, 2009 17:24:49 GMT -5
Your pathetic and sad. Man, you must be fuming huh? All those curses on us? LOL, yea, try a you might Albs will never accept a cockroach of a Greek, and your own ethnicity doesnt seem to accept, otherwise you wouldnt have said that you dont feel like one...
Lol, go, float around in no-mans land. Your a Greek, you have your forum. Yet you linger here among Albs as if trying to convince them. Go fuk yourself bythqir. You didnt have to stick around in this forum, you have your Greek forum where the people would probably gladly accept you. But you didnt go there, you came and lingered here. Thats your problem. Out hatred is our own and it doesnt concern you.
|
|
donnie
Senior Moderator 
Nike Leka i Kelmendit
|
Post by donnie on Apr 26, 2009 19:29:03 GMT -5
Po askush ketu s'po tregon ndonje urrejtje me te madhe dhe me te verber se ti me ato fjale qe i shkruajte me larte. Barren qe po deshiron tja vesh tjereve po e bart ti vet.
|
|
|
Post by ErmirI on Apr 26, 2009 19:50:41 GMT -5
Nuk te urren kush or turkortodoks, po ngaterron urrejtjen me perbuzjen ndaj nje langaraqi pa identitet
|
|
|
Post by Alb_Korcar on Apr 26, 2009 21:33:29 GMT -5
Ju shkerdhefsha pragun ju moterqirave islamike. Te cfare do lloj race qofshi. Sidomos keta skuraniket e korces. Pftuuuu motershkerdhyerit e mutit. ti amerikani moter qiri, nuk te beri njeri grek ty, po ti je nga floqi o fshatar qe akoma nuk di te lexosh. PS keshtu ju pafsha gjith jeten me urrejtje ne shpirt, shpirt liq. -_- eh ok bro you march in here with the nick "Korcar" , hiqesh si Grek i lashte, then u wonder y everyone turns against you. Lmao...get a grip, Korcars are smarter then that...dhe boll shave njerezit nga motra se sje Sali Berisha Lol
|
|
|
Post by teuta1975 on Apr 26, 2009 22:32:13 GMT -5
Ky Korcari kam pershtypjen e ka problemin ne tru! Me teper sesa te na bindi neve, kam pershtypen qe po perpiqet ti mbushi mendjen vetes qe eshte Grek ...dikush mund t'ja kete vene ne dyshim identitetin hellenik! Dhe e keqja eshte qe nuk eshte as Shqiptar, sic ka thene edhe vete...c'te jete valle??
|
|
|
Post by ErmirI on Apr 26, 2009 22:50:51 GMT -5
^^^http://www.funnypictures.net.au/userimages/user1680_1178903660.jpg
|
|
|
Post by K0rcar on Apr 27, 2009 2:50:52 GMT -5
kur te shkruani si njerez, do tu pergjigjem reciprokisht, por kur e hapni gojen si ato kurvat, karin kam per tju futur. sipas vendit dhe kuvendit.
Ngela une tju mbush mendjen juve se cfar jam. Ju shikoni se mos kini ndonje preardhje andej nga anadolli e na beheni shqiptare te flakte.
|
|
|
Post by filomen on Apr 27, 2009 3:19:59 GMT -5
O tu qifte ajo motra o korcar ti je nga ata mamkeqirat e perzier baben coban e sateme turke, dihet ky muhabet te njeshi gjithe cobanet e karit jane apo e ke shpin te lagja 2, ytate e ka ngrene karin te greku e ta ka lene porosi edhe ty..
|
|
|
Post by filomen on Apr 27, 2009 3:29:21 GMT -5
edhe ngela une te merrem me loqe si tia kok bile dhe fute edhe fene ne te semes se prape si islamic si cristian evgjit jeni sa kam zbrit ne gumenic te vetmen here ne greqi, te gjithe ngjyre jevgu ishin, nuk gjeje nje te bardhe qe nga taksisti gabel,tek agjenzia jevga,ne bar evgjit pa perjashtuar asnjeri edhe ne kufi ne qaf bote policet jevg kaloje tek kioskat shqiptare police nga veriu ishin por te bardhe ama
|
|