|
Post by tito on Oct 6, 2009 20:55:25 GMT -5
|
|
|
Post by Caslav Klonimirovic on Oct 6, 2009 22:10:03 GMT -5
|
|
|
Post by tito on Oct 7, 2009 9:52:26 GMT -5
The kmet in you is just upset because these Bosniaks in Montenegro liberated the country from the serbexpansionists who claimed that Montenegro was somehow "serbian" and now even the Montenegrins call all you losers who claim to be so called "serbs" posrbice ;D
|
|
|
Post by Caslav Klonimirovic on Oct 7, 2009 10:41:10 GMT -5
You're a deluded fool. Nobody takes you seriously budalo jedan jadan. You're the cut & paste king of balije smut who struggles to put more than a couple of winny sentences together because you pretty much don't know jack sh!t. Smrdis ko i cijelog Federacija i dje god ima Poturceni narod Pomaci, Gorani, Torbesi, Bosnjaci itd poturceni sloveni... Ne ali iskreno smrdite. Morao sam pitati kad sam presao Federaciju i stigao u Banjaluci svi kazu pa tako imate miris dje god zivite... niko nezna bas zasto. Sigurno takvi ste vi muslimani Bosnjaci prljavi kad samo znate rukom cistiti dupe... I ti bi meni sad nesto pricao o Crnoj Gori lol Zemlja dje je Srpstvo rodjeno, dje je nam Sveti Sava rodjen i mnogo jos sveci. Dje sam bio na Sveti Ostrog i ljubio Srpsku zastavu. Odakle poticem. Balijo lud si ali mogu da razumijem kako se to desi kad ste narod ko su prodali vjeru na najlosiji nacin. Okej mozda nisi ti kriv sto su Turci uzeli neki tvoj pradjed za devsirme ili da bude janicar. Ipak ste nula i tako ce te uvijek biti dok ste muslimani.
|
|
|
Post by majmun on Oct 7, 2009 12:33:51 GMT -5
You're a deluded fool. Nobody takes you seriously budalo jedan jadan. You're the cut & paste king of balije smut who struggles to put more than a couple of winny sentences together because you pretty much don't know jack sh!t. Smrdis ko i cijelog Federacija i dje god ima Poturceni narod Pomaci, Gorani, Torbesi, Bosnjaci itd poturceni sloveni... Ne ali iskreno smrdite. Morao sam pitati kad sam presao Federaciju i stigao u Banjaluci svi kazu pa tako imate miris dje god zivite... niko nezna bas zasto. Sigurno takvi ste vi muslimani Bosnjaci prljavi kad samo znate rukom cistiti dupe... I ti bi meni sad nesto pricao o Crnoj Gori lol Zemlja dje je Srpstvo rodjeno, dje je nam Sveti Sava rodjen i mnogo jos sveci. Dje sam bio na Sveti Ostrog i ljubio Srpsku zastavu. Odakle poticem. Balijo lud si ali mogu da razumijem kako se to desi kad ste narod ko su prodali vjeru na najlosiji nacin. Okej mozda nisi ti kriv sto su Turci uzeli neki tvoj pradjed za devsirme ili da bude janicar. Ipak ste nula i tako ce te uvijek biti dok ste muslimani. Ma ti si bolan pravoslavni fundamentalista  Srpstvo, jeli to neka vrsta vocnog soka 
|
|
|
Post by tito on Oct 7, 2009 15:15:18 GMT -5
|
|
|
Post by uz on Nov 3, 2012 16:44:10 GMT -5
You're a deluded fool. Nobody takes you seriously budalo jedan jadan. You're the cut & paste king of balije smut who struggles to put more than a couple of winny sentences together because you pretty much don't know jack sh!t. Smrdis ko i cijelog Federacija i dje god ima Poturceni narod Pomaci, Gorani, Torbesi, Bosnjaci itd poturceni sloveni... Ne ali iskreno smrdite. Morao sam pitati kad sam presao Federaciju i stigao u Banjaluci svi kazu pa tako imate miris dje god zivite... niko nezna bas zasto. Sigurno takvi ste vi muslimani Bosnjaci prljavi kad samo znate rukom cistiti dupe... I ti bi meni sad nesto pricao o Crnoj Gori lol Zemlja dje je Srpstvo rodjeno, dje je nam Sveti Sava rodjen i mnogo jos sveci. Dje sam bio na Sveti Ostrog i ljubio Srpsku zastavu. Odakle poticem. Balijo lud si ali mogu da razumijem kako se to desi kad ste narod ko su prodali vjeru na najlosiji nacin. Okej mozda nisi ti kriv sto su Turci uzeli neki tvoj pradjed za devsirme ili da bude janicar. Ipak ste nula i tako ce te uvijek biti dok ste muslimani. I can't believe that racism is such a normal thing for you serb guys. I'm sure your children will read more and will be ashamed of their parents Its not racism when you're dealing with the same people and I got news for you sweetheart the "racism" as you call it, is mutual across all sides. Careful how you throw around those crazy words.
|
|
|
Post by uz on Nov 3, 2012 18:08:31 GMT -5
I bet you also think that austrians and germans are the same. an english and an australian are the same? no dear, all these people ask respect to their individuality. I don't care about what the Austrians and Germans argue about, "Bosniaks" and Serbs are both European Caucasian of Slavic ancestry. Who are you to say they are different? It's not racism when these two groups attack one another. You know what racism is? yes they are distinguished or at least try to be, my opinion is irrelevent. The fact is, as I said above. For the record, they can think whatever they want to think, this is their freedom in return I have the freedom to think whatever I please, as well. Stop with the quasi-neo-liberatarianism.
|
|