|
Post by Srpski Svet on Jun 9, 2012 0:03:18 GMT -5
On Croatian national television, one humble old Serb destroys a team of Croat-Nazi reporters. At the end they're dumbfounded and sweating bullets, devastatingly embarrassed for being shown up on national television!
Croats smack yourselves in the face and say in the mirror, "I speak Serbian" you'll feel like you're at a confessional, clear your conscience!
|
|
|
Post by Croatian Vanguard on Jun 9, 2012 9:01:39 GMT -5
Malo sutra.
|
|
|
Post by ulf on Jun 9, 2012 10:11:48 GMT -5
Bilo je reci o ovom videu u drugoj temi - i na kraju je zatvorena ;D
|
|
|
Post by terroreign on Jun 9, 2012 20:55:06 GMT -5
hahaha finally some "real talk" on those phony talk shows
|
|
|
Post by dalmatino on Jun 10, 2012 12:11:43 GMT -5
Slusaj pedercino, cinjenica je da ste ukrali Hrvatski jezik i da ste prije bili Hrvati i Bugari. A sto se tice Vukovara, hrabrost srpskog vojnika je za uvjek slomljen na Vukovaru. Vukovar je pokazao Hrvatima i Bosancima da su cetnici kukavice i razbojnici koji samo znadu ubijat zene djecu starce i ranjenike. Vukovar je unistio veliku srbiju i sada pomalo unistava i malu. hehehe
|
|
|
Post by ulf on Jun 10, 2012 12:24:09 GMT -5
Slusaj pedercino, cinjenica je da ste ukrali Hrvatski jezik i da ste prije bili Hrvati i Bugari. A sto se tice Vukovara, hrabrost srpskog vojnika je za uvjek slomljen na Vukovaru. Vukovar je pokazao Hrvatima i Bosancima da su cetnici kukavice i razbojnici koji samo znadu ubijat zene djecu starce i ranjenike. Vukovar je unistio veliku srbiju i sada pomalo unistava i malu. hehehe Nemoj se nervirat ;D
|
|
|
Post by Croatian Vanguard on Jun 10, 2012 13:15:43 GMT -5
Slusaj pedercino, cinjenica je da ste ukrali Hrvatski jezik i da ste prije bili Hrvati i Bugari. A sto se tice Vukovara, hrabrost srpskog vojnika je za uvjek slomljen na Vukovaru. Vukovar je pokazao Hrvatima i Bosancima da su cetnici kukavice i razbojnici koji samo znadu ubijat zene djecu starce i ranjenike. Vukovar je unistio veliku srbiju i sada pomalo unistava i malu. hehehe Bolje ti je ovo gledat kao veliku salu. Takvoj gluposti ne zasluzuje ozbiljna reakcija.
|
|
|
Post by Srpski Svet on Jun 11, 2012 13:15:34 GMT -5
dalmatino nemoj da ti smeta sto dalmacija je bila talijanska dok su ustase dosli, a Srbi autentican narod na vasom prostoru na razliku od vas  Srbin si bre!
|
|
|
Post by Croatian Vanguard on Jun 11, 2012 15:36:57 GMT -5
^^ Mislis na one pravoslavne vlaske izbjeglice Turske sile? Haha , da da , bas 'autentican.' Sanjaj decko. Mozda si ti kao onaj Seselj koji sakrije svoje hrvatske korijene 
|
|
|
Post by Srpski Svet on Jun 11, 2012 16:56:46 GMT -5
Pa zar nismo svi za vas i turke-bosnjake 'Vlasi"? Istoricari bas potvrdjuju da su Vlasi domacin na Balkanu tako da ta vasa teorija o nama bas nije neki prednost
Ali na drugom stranu, zar ja i ti ne pricamo Vukovim-stokavskim jezikom?
Valtazar Bogisic i Ivo Andric, Mesa Selimovic, svi su to primetili i naglasili
|
|
|
Post by Croatian Vanguard on Jun 11, 2012 17:25:12 GMT -5
Pa zar nismo svi za vas i turke-bosnjake 'Vlasi"? Istoricari bas potvrdjuju da su Vlasi domacin na Balkanu tako da ta vasa teorija o nama bas nije neki prednost Ali na drugom stranu, zar ja i ti ne pricamo Vukovim-stokavskim jezikom? Valtazar Bogisic i Ivo Andric, Mesa Selimovic, svi su to primetili i naglasili Neznam sta ste vi niti me zanima bas. Samo znam da nije vas bilo u nasim prostorima sve do Turskog napada . Hoces sad pizdit o stokavskim? , neka. Rijecnik Vukov je bio u kasnom vremenu kad je vec zapisano 10 hrvatskih rjecnika. Hoces mi isto objasnit zasto je prva stokavska knjiga zvana ' Hrvatska knjiga Molitve'? a ta knjiga je cuvana u Vatikanu. Bilo je par prosrpskih Hrvata i Muslimana a sad lajes da su svi bili za srpstvo haha. Ivo je se izjavio kao Hrvat na svojoj putovnici kad je bio u Poljskoj. Bilo je stotina vise prohrvatskih muslimana nego srpskih. Cetnici kao ti su samo ljubomorni. Hocete ono sto nije vase. Vi ste ljuti sto nemate more i lipotu kao sto vidis u hrvatskoj. Morate izdati onu ludost za vase mentalno zdravlje. Mi nikad nismo htili vase. Mi nikad nismo uzeli jedan metar srbije niti jednu kucu zapalili tamo. Dosta mi je glupog svadanja s vama. Svatko ima svoje i nek su svoji na svome. Ostavite mrznju vec.
|
|
|
Post by Srpski Svet on Jun 11, 2012 18:01:28 GMT -5
Nismo bili u "vasim prostorima" pre turskog napada, ali potvrdite da smo starosedeoci "vlasi"  ali bilo kakav cvrst dokaz za ovo nemate, ali svejedno bosna je srpska u svakom slucaju, dali smo starosedeoci ili da smo domaci Srbi. 10 hrvatskih recnika? hahaha a jos popunite ih s novokomponovanim "hrvatskim" recima poput "zrakoplov" da sto vise obogatite vasu silan jezik u 90-e. Ma smesno kolko daleko sve ovo je pokrenulo. I bas srpski narod ne zanima vasa vatikanska knjiga, jer svako dete zna da je vatikan od citavog pocetka je htela da asimilira Srbe otkad su bili pozivani na Balkanu. Sto nasmejes na Iva Andrica i Valtazara Bogisica, oboje su jasno i glasno rekli sta su i gde pripadaju. I nisu to neki bezveze nego su neki od najvecih uma iz vasog i nasog prostora zato to mnogo vise vredi. Potrvdjujes da hrvati nikad nisu hteli nesto nase, a sto ste nam oteli Knin? Vukovar? Dubrovnik? Svi nasi gradovi od doveka ste oduzeli i Srbe proterali ili bacili u jame a sad ste neki branioci dok pavelic je nosio serpu puna srpskih oci. Ali proslost je proslost i bolje narocito vama da to ostaje tamo. A mi Srbi, skromni i junacki cemo samo RS da dobijamo i to ce nama biti dosta jer previse smo trpeli s vama i drugim izdajnicima/vampirima.
|
|
|
Post by Croatian Vanguard on Jun 11, 2012 19:00:31 GMT -5
^^ Pises glupost. Hmm, Vlasi su nam dosli sa Juga i Istoka. Ima puno povijesnih dokaza i genetskih dokaza. Dosta dokumenta i nauka pa mogu ti ih pokazat ako te bas zanima ali meni se cini da je to tvoje srpstvo stakleno pa moze ga lako razbit. Ali mene to ne zanima. Tko hoce danas bit Srbin , Bosnjak , ili Kinez neka samo da svoje neslozene susjede ne tjera na isti put.
Gradovi Knin , Vukovar , i Dubrovnik nisu pripadali Srbiji. U Dubrovniku zivila je samo mala srpska manjina , u Vukovaru nesto vise al ne do Hrvata , al u Kninu , eto , imali ste vecinu al Knin ima duboku hrvatsku povijest i od njega Srbi nikad nisu imali drzavu. Ako tvrdis da moramo vam dat Knin onda ne znam zasto plakate kad Albanci Pristinu zovu svojim stolnim gradom? Cedo nema pravo nista rec o Vukovaru. Od njega su ti majmuni napravili katestrofu. To ce vam uvijek bit trn u oku ako nastavite sebe lagati o cemu se desilo tamo. Sram vas bilo.
Sto se tice RS. Sretno! Zelim da vi imate svoje ali ne na racun Hrvata. Dogovor je moguce kad v.s. san ostavite.
|
|
|
Post by ulf on Jun 11, 2012 19:12:45 GMT -5
E ovo mi nikad nije bilo jasno. Apsolutno si tu u pravu, neki ljudi ovde stvarno kukaju zbog mora, a kad ih pitas koja je korist od toga da imaju more ne znaju da ti kazu. Uvek ih hvatam na taj stos. Inace na more mogu da idem samo kad nema nikakve guzve na plazama ;D
|
|
|
Post by Croatian Vanguard on Jun 11, 2012 19:28:57 GMT -5
Ulf , my only point is why not be proud of Serbia? Serbia is still a beautiful country , right? Tourists still go to places like Belgrade and marvel at that city. What's wrong with that? I don't see the need for some of you guys to get angry and bitter at us for our country. Serbs like anyone else are welcome on Croatia's coast. Croatians are welcomed in Montenegro and Belgrade. I think St Stefan's is very beautiful but I'm not trying to force my ideology down peoples' throats and claim that we deserve it , not the Montenegrins. lol.
|
|
|
Post by ulf on Jun 11, 2012 19:35:46 GMT -5
Ulf , my only point is why not be proud of Serbia? Serbia is still a beautiful country , right? Tourists still go to places like Belgrade and marvel at that city. What's wrong with that? I don't see the need for some of you guys to get angry and bitter at us for our country. Serbs like anyone else are welcome on Croatia's coast. Croatians are welcomed in Montenegro and Belgrade. I think St Stefan's is very beautiful but I'm not trying to force my ideology down peoples' throats and claim that we deserve it , not the Montenegrins. lol. Ok, I am only saying what the point in having a sea? I would be a lot more happier if we have people with enlighten mindset in Serbia. That's the true virtue, when oneself knows his inner self. Unfortunately just few nations are such and none of them is from Balkan.
|
|